Tutustu ennen tilauksen tekoa verkkokaupan tilaus- ja toimitusehtoihin.

1. Tilaaminen
Verkkokaupassa tuotteita voi ostaa normaaliin tapaan lisäämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne käytössä olevilla maksutavoilla.

2. Asiakkuus ja rekisteröityminen
Verkkokauppa on avoinna kaikille. Rekisteröitymällä saat käyttöösi asiakastilin, jossa voit mm. päivittää omia tietojasi ja tarkastella tekemiäsi tilauksia.
Rekisteröitymällä asiakkaaksi ja kirjautumalla omalle asiakastilillesi sinun ei tilausta tehdessäsi tarvitse kirjoittaa osoitetietojasi uudelleen.
Rekisteröitymisen yhteydessä kerätyt tiedot ovat luottamuksellisia eikä verkkokauppa ilmoita niitä ulkopuolisille tahoille. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Rekisteriselosteessa.

3. Toimitustapa ja -aika
Tilaukset toimitetaan sähköisesti tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
Tilauksen toimitus tapahtuu normaalitilanteessa muutamien minuuttien kuluessa. Maksimissaan toimitus tapahtuu 30 minuutin kuluessa. Kolmansien tahojen, kuten asiakkaan sähköpostipalvelintarjoajasta johtuvat ongelmat saattavat vaikuttaa toimitusaikaan.
Tilauksen tilasta tiedotetaan sähköpostitse. Virhetilanteissa ota yhtettä +358 40 76 66 165.

4. Toimituskulut
Tuotteilla ei ole erillisiä toimituskuluja. Kaikki tuotteet toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

5. Hinnat
Verkkokaupassa olevien tuotteiden voimassa olevat hinnat ovat näkyvissä tuotesivuilla. Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvän hintavirheen kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä, jolloin tuotteen hinta poikkeaa selvästi tuotteen oikeasta hinnasta. Selvä hintavirhe on esimerkiksi, jos tuotteen hinta on 0 euroa tai tuotteen hinta puuttuu kokonaan.

6. Maksutavat

Maksupalvelun tarjoaa Stripe. Voit maksaa Visa, MasterCard, and American Express korteilla.